Educació mediambiental 4t


 

Jardí botànic 4t


 

Convivències 4t


 

 

Taller cuina 4t


Avui, a la cuina de l´escola les alumnes i els alumnes de 4t de primària han pogut gaudir d´una preparació culinària : coca de trampó i la seva merescuda degustació, una vegada cuita.
 
Han tallat les verduretes, les han trampades, han estirat  la massa i han escampat les verdures per damunt . I després a disfrutar. Bon profitttt!!!!!

 

Teatre anglès


La companyia de teatre ETC representa obres en anglès, i va venir el passat dilluns a presentar dies obres las alumnes de tota primària. 
Ho passaren molt bé i també varen sortir a l’ escenari a participar. 

 

Parlament 4t


Visita al Parlament dels alumnes de 4t. Varen veure diferents llocs destacables de l ‘ edifici com ara la biblioteca, la sala de les passes perdudes i la sala de plens. 

 

Fira solidària


 

Fira del fang


Els alumnes i les alumnes de 4t anaren  a la Fira del Fang de Marratxí. Varen poder fer una volteta per les tendes i inclús fer alguna compra per a ells i també per a les seves famílies.
 
Assistiren a un taller de taces de tè de la Xina i varem poder fer-ne la seva  pròpoa amb fang. 

 

Peluts Son Reus


Dimecres vàrem tenir una visita molt especial: na Lola, una cussa adoptada per una de les components de l’ associació Peluditos de Son Reus. Ens varen xerrar de l’ abandonament i maltractament animals i de la necessitat d’ adoptar en lloc de comprar, i així ajudar els cans que han estat abandonats pels seus amos.

 

Excursión 4t, 5è i 6è


 

 

Vitralls 4t


 

 

Sortida La Seu i Palma 6è


 

 

Relicat Games


 

 

Carnaval


 

 

Dia de la No-Violència i la Pau


Avui hem celebrat el dia de la No-Violència i la Pau, alguns alumnes de cada classe hem anat llegint un manifest. En aquest explicava una mica la història d’aquest dia i ens feia recapacitar d’allò que podem millorar en nosaltres mateixos.
 

 

 

Sant Antoni


Excursió Vidres Gordiola i Cura 1r, 2n i 3r


Els alumnes de 1r, 2n i 3r de primària vàrem aprendre com es fan les diferents figures de vidre i per acabar vàrem disfrutar molt de dinar tots junts a Cura.

 

Educació física 4t ESO i 2n


Rosaris 4t


Els alumnes de 4t varen confeccionar el seus Rosaris de Tots Sants amb l´ajuda dels alumnes de 1r d´ESO.
Va ser una experència molt agradable per a tothom i varen passar una molt bona estona.

 

Teatre extraescolar


Petita mostra del teatre extraescolar de 4t de Primària.

Festa solidària #JuntsAmbSantLlorenç a Palma Aquarium


Alumnes de Balls mallorquins, Flabiol i Tamborino participants de la festa solidària #JuntsAmbSantLlorenç de Palma Aquarium. Es recaptaren fons per donar suport i ajudar els veinats de Sant Llorenç afectats per les recents torrentades.