Desfilada de La Beata 2019

[/fusion_builder_row_inner]

Murals 5è

Els alumnes de cinquè treballam els animals: 

Primer hem aportat informació d’un animal cada un des de casa. Què interessant…!!!!
Segon hem anat cercant el material necessari per fer murals que estava amagat pel gimnàs. Què divertit…!!!!
Per últim ens hem posat d’acord per montar un mural d’animals vertebrats i un d’invertebrats. Què bé ha quedat… !!!!!
El més important de tot és que alguna cosa hem après… 

Cèl.lules 6è

Els alumnes de sisè a l`assignatura de ciències naturals han dissenyat les seves pròpies cèl.lules. Després han pogut explicat els tipus i les parts de les cèl.lules als seus companys i a altres cursos.

 

Santa Magdalena 6è i 5è

Els nins de 6è i 5è varen visitar la capella de Santa Magdalena.

Consolació i els Calderers

Els nins de primer i segon varem visitar Sant Joan. Anarem al Calderers i a Consolació on berenàrem i ho pasàrem genial.

Premi Isabel Brea

El passat dimarts 12 de novembre un representant de l,escola i la seva familia acompanyaren a l,alumne María Isabel Brea Vives a l’acte de lliurament de premis que otorga la conselleria d’educació. 

L’alumne fou anomenada per aquest premi, com a reconeixement de la seva trajectoria personal i del seu esforç acadèmic durant l’etapa de primària. 
 
ENHORABONA ISABEL!!! 

Projecte els animals 6è

Els alumnes de sisè han fet un projecte individual primer i després en grup, per tal d’aprendre els diferents grups d’animals que hi ha.  

 
La primera part fou una exposició oral individual explicant com desenvolupa cada animal les funcions vitals i característiques de l’ecosistema que habiten. Fantàstics treballs!!! 
 
Després gimkana al gimnàs per tal de juntar els diferent animals en grup de vertebrats i invertebrats… 
Ho passaren molt bé!!!! 

socials 3r

Els alumnes de 3r de primària han fet un gran projecte a l´àrea de ciències socials : El Sistema Solar.

Han investigat i cercat informació sobre els diferents planetes i han creat un quadern de consulta, a més de exposar oralment, cada grup, el seu planeta.

També aprofitarem aquest projecte per fer una maqueta del Sistema Solar dins l´àrea d´artísitica, amb plastilina, una capsa de sabates, una gran bolla de porexpan i tèmpera.

El resultat va ser tan fantàstic que vam convidar en els pares i mares a una jornada de portes obertes, i així poder gaudir de la feinada que feren els seus fills i filles.

Pojecte ecoambiental 3r

El passat 20 de novembre els alumnes de 3r participaren en un taller anomenat: La posidònia, quin tresor.
Aquesta activitat consistia en educar sobre la necessitat de conèixer i conservar la nostra biodiversitat i també conèixer les principals amenaces que afecten les praderies de posidònia, però d´una forma lúdica i interactiva i també manipulant arrels, talls, arena, etc…

El taller va tenir lloc al gimnàs de l´escola i va alternar audiovisuals i un conte per fer un viatge submarí.

Murals 5è i 6è

Els alumnes de cinquè i sisè de primària van preparar uns murals per felicitar el Nadal a pares, alumnes i professors. Amb materials diversos havien de dissenyar una felicitació nadalenca, per a això comptaven amb mitja hora de temps.

convivències 5è

Durant el primer trimestre els alumnes de 5è, en l’assignatura de religió, van estar dissenyant un pla de convivència: conjunt de normes i consells per millorar les relacions entre els alumnes de l’escola. Després van passar per les diferents classes, des d’infantil fins a quart d’ESO per compartir amb ells aquest projecte de millora.
Els alumnes de cinquè es van presentar com superherois ja que, per aconseguir una millor convivència cal tenir ” superpoders !!!

Premi ecoambiental

Caminar amb la imaginació 5è i 6è

Els alumnes de tercer cicle de primària han realitzat una activitat de meditació al gimnàs. 

L,objectiu de la meditació era identificar detalls que normalment passen desapercebuts i valorar els detalls que percibim en el nostre Camí de casa a l’escola.

Taller energia 5è

Els alumnes de cinquè participaren a un taller d,energia a la fundació La Caixa. 

Pot purpurina 5è

Els alumnes de 5è hem creat un pot de purpurina per calmar la nostra ment en moments d’estrés i nirvis.

Caixa forum 6è

Taller de matemàtiques 6è a Caixa forum.

CARNESTOLTES

Enguany per carnestoltes hem tractat el tema de la contaminació de la mar.

Els diferents grups d’infantil i primaria hem fet unes representacions de la mar i la contaminació que l’afecta, per concienciar a nins i grans de com hem de cuidar-la.

ROBÒTICA

Els alumnes de 5è i 6è de Primaria, en els dies de confinament, han  elaborat un projecte “Minibateria” feta per ells mateixos amb materials que han pogut aconseguir (com a continuació de les sessions pràctiques d’iniciació a la programació i robòtica). Després es programen les tecles amb l’audio que correspon a cada instrument.

Aquí hi ha una mostra de més minibateries. La creativitat i l’enginy han fet possible aquestes creacions.