Primer d’Educació Infantil


A primer d’Educació Infantil hem realitzat activitats manipulatives: hem classificat objectes vermells i els que no ho eren.

També hem fet treball cooperatiu per equips, en el qual cada equip confecciona un collar de color vermell.

” Dia de les Verges” a Infantil!


El passat divendres vam celebrar a l’escola el dia de les Verges. Com mana la tradició vam menjar bunyols que vam comprar als nostres companys de Secundària. A més, un grup d’alumnes de primària van venir al pati i ens van interpretar unes quantes cançons amb les xeremies. Ens va encantar escoltar-los!

La Tardor a Primer d’Educació Infantil


La senyora tardor ens ha portat pinyes dins la bossa de les sopreses. Treballem el tacte, juguem a endevinar que hi ha a dins la bossa.

A més, pintam cartrons amb tèmpera per fer un arbre de tardor tots junts. Per a les fulles estampam les nostres mans amb els colors de la tardor.

Joc Simbòlic a Primer d’Infantil


Aquí teniu als alumnes de primer d’infantil fent joc simbòlic. Què bé ens ho passam!

Rosaris a 3r d’Infantil


Per a celebrar la festivitat de tots Sants, tal i com és tradició, els alumnes de Tercer d’Infantil hem elaborat un rosari amb l’ajuda dels nostres companys de Segon d’ESO. Aquí teniu els resultats!

TEATRE A INFANTIL


El passat dimecres 25 d’octubre, a l’escola va venir la Companyia Renaixença a interpretar-nos l’obra de teatre titulada ” El núvol que no volia ploure” als alumnes d’infantil i de primer i segon de primària.

Psicomotricitat a Segon d’Infantil


Aquí teniu als alumnes de Segon d’Infantil a Psicomotricitat. A Psicomotricitat combinam activitats de caràcter dirigit amb activitats de caràcter lliure per aprendre des de tots els àmbits. Ho passam beníssim!

Psicomotricitat a Primer d’Infantil


Aquí teniu als alumnes de Primer d’Infantil fent Psicomotricitat. En aquesta ocasió estaven fent Joc Sensoriomotor, amb material tou: coixins, matalassos, així com experimentant amb el bot.

Psicomotricitat a 3r d’Infantil


Els alumnes de 3r d’Infantil a Psicomotricitat van descobrir un nou material: El paracaigudes.  És un material què només es pot utilitzar amb la cooperació de tots els infants, per això ens va molt bé per aprendre a treballar en equip!