Psico 5 anys


Psicomotricitat ens serveix per desenvolupar-nos tant a nivell social com a nivell cognitiu i motor però també és un moment idoni per aprendre a relaxar-se. Què bé s’ho passen els nins de 6è d’Infantil!!

Teatre


Tardor


L’alumnat de 4 anys està treballant aquests mesos l’estació de la tardor: surten els bolets i els cargols, la caiguda de les fulles, la roba, el temps… Ens encanta la tardor!!!

Lectoescriptura


Els nins i les nines de 5è d’Infantil estan aprenent la vocal “U” d’una forma dinàmica: com s’escriu, la seva discriminació visual així com sonora…  Mirau quines cares de concentració!!

Halloween


Infantil va celebrar Halloween a través de diferents manualitats terrorífiques a l’assignatura d’anglès. Els alumnes de 3 i 4 anys crearen un fantasma amb la seva mà i l’alumnat de 5 anys va fer un fantasma amb un rotllo de paper petit. Happy Halloween!

Bunyols


El passat dia 19 d’octubre tots els alumnes d’EI varen celebrar la festivitat de les Verges berenant de bunyols que prepararen l’alumnat d’ESO. A més, el director Guillem juntament amb alguns alumnes de l’escola ens feren gaudir de música en directe amb els seus instruments musicals. Va ser una experiència inoblidable!

Com disfrutam amb els diferents ambients!


Ambients


Feim rosaris!


Els alumnes de 1r ESO han ajudat als de 3r Infantil a fer els Rosaris de Tots Sants: embolicam, col.locam, enfilam i fermam….aquí està  el resultat.