Treball en equip 5 anys


A 3r d’infantil aprenem a treballar junts, la classe està repartida en 4 equips: sabana, camp, bosc i muntanya. Cada equip té un secretari. Esteim molt ben organitzats i aprenem a cooperar i aprendre un dels altres. En aquestes fotos ens podeu veure realitzant un treball molt interessant de consciència fonològica que feim tots els dimecres a les 9:00 hs.

 

 

Sant Antoni 5 anys


Visca Sant Antoni!!!

Hem menjat pa amb sobrassada, hem vist les festes de Sa Pobla i Manacor per la pantalla i després hem baixat al pati a fer de dimonions, cantar glosses, escoltar el tamborino,el flabiol i les xeremies,…També hem vist el ball dels dimonis i no ens ha fet por!!

 

Educació viària 5 anys


Avui hem fet educació viària al pati. Ens ha visitat la policia local. Hem pogut circular en bicicleta i també aprendre algunes normes de circulació. Anàvem ben protegits amb un casc. Ens ho hem passat molt bé!!!

 

 

Educació Emocional 5 anys


Hem fet una activitat sobre les emocions, hem treballat la calma, l’alegria, la tristesa, la ràbia, l’egoisme i la por. Hem après molt i també hem rigut !!! Ha estat un complement del que feim cada setmana a la classe.   Molt divertit !!!

 

 

Pipos


 

Psico 5 anys


Psicomotricitat ens serveix per desenvolupar-nos tant a nivell social com a nivell cognitiu i motor però també és un moment idoni per aprendre a relaxar-se. Què bé s’ho passen els nins de 6è d’Infantil!!

Teatre


Tardor


L’alumnat de 4 anys està treballant aquests mesos l’estació de la tardor: surten els bolets i els cargols, la caiguda de les fulles, la roba, el temps… Ens encanta la tardor!!!

Lectoescriptura


Els nins i les nines de 5è d’Infantil estan aprenent la vocal “U” d’una forma dinàmica: com s’escriu, la seva discriminació visual així com sonora…  Mirau quines cares de concentració!!

Halloween


Infantil va celebrar Halloween a través de diferents manualitats terrorífiques a l’assignatura d’anglès. Els alumnes de 3 i 4 anys crearen un fantasma amb la seva mà i l’alumnat de 5 anys va fer un fantasma amb un rotllo de paper petit. Happy Halloween!

Bunyols


El passat dia 19 d’octubre tots els alumnes d’EI varen celebrar la festivitat de les Verges berenant de bunyols que prepararen l’alumnat d’ESO. A més, el director Guillem juntament amb alguns alumnes de l’escola ens feren gaudir de música en directe amb els seus instruments musicals. Va ser una experiència inoblidable!

Com disfrutam amb els diferents ambients!


Ambients


Feim rosaris!


Els alumnes de 1r ESO han ajudat als de 3r Infantil a fer els Rosaris de Tots Sants: embolicam, col.locam, enfilam i fermam….aquí està  el resultat.