3r INF Ioga


2n INF


 

Sa Cabaneta 3r INF


 

Crespells


 

 

Granja Jovent


 

Teatre Puff


 

 

 

Projecte Leonardo 3r INF


A 3r d’infantil hem fet un projecte de treball sobre en Leonardo da Vinci, hem après molt d aquest geni. El que més ens ha agradat ha estat el Leonardo pintor i inventor, nosaltres volem ser com ell!!

 

 

 

Matemàtiques manipulatives 3r INF


A 3r d’infantil ens agrada sumar!! Sumem en equip de diferents formes: amb la nostra màquina de sumar, amb taps d’ampolles, amb pals de fusta i amb reglets. Ho fem de forma manipulativa i després anotem el resultat a un full de paper, finalment el secretari de cada equip explica com han arribat al resultat i comprovem si són correctes. És una activitat globalitzada lloc que intervenen aprenentatges de les tres àrees:

• Coneixement de l’entorn (activitat matemàtica)

• Llenguatges: comunicació i representació (activitat d’expressió oral)

• Coneixement de si mateix i autonomia personal (activitat de treball en equip)Quan anem acabant podem fer tangrams.

 

 

Contacontes ioga 3r INF


Dijous 28 de març hem realitzat un contacontes ioga al gimnàs de l’escola. Hem millorat: la concentració,  relaxació, coordinació, lateralitat, equilibri i consciencia corporal,…i a més ha estat molt divertit !!

 

 

Projecte Leonardo Da Vinci


Hem estat coneixent la vida i obra de Leonardo amb diferents activitats i murals que hem anat elaborant a classe.

 

 

Educació vial


Els alumnes d’infantil hem gaudit de la visita d’uns policies que ens han explicat unes petites normes bàsiques de circulació i hem tingut l’oportunitat de dur a terme l’après en un petit circuit muntat al pati.

 

 

Carnaval


 

 

Treball en equip 5 anys


A 3r d’infantil aprenem a treballar junts, la classe està repartida en 4 equips: sabana, camp, bosc i muntanya. Cada equip té un secretari. Esteim molt ben organitzats i aprenem a cooperar i aprendre un dels altres. En aquestes fotos ens podeu veure realitzant un treball molt interessant de consciència fonològica que feim tots els dimecres a les 9:00 hs.

 

 

Sant Antoni 5 anys


Visca Sant Antoni!!!

Hem menjat pa amb sobrassada, hem vist les festes de Sa Pobla i Manacor per la pantalla i després hem baixat al pati a fer de dimonions, cantar glosses, escoltar el tamborino,el flabiol i les xeremies,…També hem vist el ball dels dimonis i no ens ha fet por!!

 

Educació viària 5 anys


Avui hem fet educació viària al pati. Ens ha visitat la policia local. Hem pogut circular en bicicleta i també aprendre algunes normes de circulació. Anàvem ben protegits amb un casc. Ens ho hem passat molt bé!!!

 

 

Educació Emocional 5 anys


Hem fet una activitat sobre les emocions, hem treballat la calma, l’alegria, la tristesa, la ràbia, l’egoisme i la por. Hem après molt i també hem rigut !!! Ha estat un complement del que feim cada setmana a la classe.   Molt divertit !!!

 

 

Pipos


 

Psico 5 anys


Psicomotricitat ens serveix per desenvolupar-nos tant a nivell social com a nivell cognitiu i motor però també és un moment idoni per aprendre a relaxar-se. Què bé s’ho passen els nins de 6è d’Infantil!!

Teatre


Tardor


L’alumnat de 4 anys està treballant aquests mesos l’estació de la tardor: surten els bolets i els cargols, la caiguda de les fulles, la roba, el temps… Ens encanta la tardor!!!

Lectoescriptura


Els nins i les nines de 5è d’Infantil estan aprenent la vocal “U” d’una forma dinàmica: com s’escriu, la seva discriminació visual així com sonora…  Mirau quines cares de concentració!!

Halloween


Infantil va celebrar Halloween a través de diferents manualitats terrorífiques a l’assignatura d’anglès. Els alumnes de 3 i 4 anys crearen un fantasma amb la seva mà i l’alumnat de 5 anys va fer un fantasma amb un rotllo de paper petit. Happy Halloween!

Bunyols


El passat dia 19 d’octubre tots els alumnes d’EI varen celebrar la festivitat de les Verges berenant de bunyols que prepararen l’alumnat d’ESO. A més, el director Guillem juntament amb alguns alumnes de l’escola ens feren gaudir de música en directe amb els seus instruments musicals. Va ser una experiència inoblidable!

Com disfrutam amb els diferents ambients!


Ambients


Feim rosaris!


Els alumnes de 1r ESO han ajudat als de 3r Infantil a fer els Rosaris de Tots Sants: embolicam, col.locam, enfilam i fermam….aquí està  el resultat.