Primer d’Educació Infantil


A primer d’Educació Infantil hem realitzat activitats manipulatives: hem classificat objectes vermells i els que no ho eren.

També hem fet treball cooperatiu per equips, en el qual cada equip confecciona un collar de color vermell.

” Dia de les Verges” a Infantil!


El passat divendres vam celebrar a l’escola el dia de les Verges. Com mana la tradició vam menjar bunyols que vam comprar als nostres companys de Secundària. A més, un grup d’alumnes de primària van venir al pati i ens van interpretar unes quantes cançons amb les xeremies. Ens va encantar escoltar-los!

La Tardor a Segon d’Infantil


Aquí teniu les activitats què vam dur a terme els alumnes de segon d’Infantil en motiu de l’arribada de la Tardor.

La Tardor a Primer d’Educació Infantil


La senyora tardor ens ha portat pinyes dins la bossa de les sopreses. Treballem el tacte, juguem a endevinar que hi ha a dins la bossa.

A més, pintam cartrons amb tèmpera per fer un arbre de tardor tots junts. Per a les fulles estampam les nostres mans amb els colors de la tardor.

Joc Simbòlic a Primer d’Infantil


Aquí teniu als alumnes de primer d’infantil fent joc simbòlic. Què bé ens ho passam!

Rosaris a 3r d’Infantil


Per a celebrar la festivitat de tots Sants, tal i com és tradició, els alumnes de Tercer d’Infantil hem elaborat un rosari amb l’ajuda dels nostres companys de Segon d’ESO. Aquí teniu els resultats!

TEATRE A INFANTIL


El passat dimecres 25 d’octubre, a l’escola va venir la Companyia Renaixença a interpretar-nos l’obra de teatre titulada ” El núvol que no volia ploure” als alumnes d’infantil i de primer i segon de primària.

Psicomotricitat a Segon d’Infantil


Aquí teniu als alumnes de Segon d’Infantil a Psicomotricitat. A Psicomotricitat combinam activitats de caràcter dirigit amb activitats de caràcter lliure per aprendre des de tots els àmbits. Ho passam beníssim!

Psicomotricitat a Primer d’Infantil


Aquí teniu als alumnes de Primer d’Infantil fent Psicomotricitat. En aquesta ocasió estaven fent Joc Sensoriomotor, amb material tou: coixins, matalassos, així com experimentant amb el bot.

Psicomotricitat a 3r d’Infantil


Els alumnes de 3r d’Infantil a Psicomotricitat van descobrir un nou material: El paracaigudes.  És un material què només es pot utilitzar amb la cooperació de tots els infants, per això ens va molt bé per aprendre a treballar en equip!

Decoració Nadalenca!


El passat dijous 7, vam decorar l’escola de cara al Nadal. Els alumnes de Batxillerat van ajudar als d’infantil a decorar les seves classes, les seves zones i a fer el Betlem. La resta d’alumnes de Secundària, van ajudar als de primària i conjuntament, vam decorar tota l’escola. Ho vam passar beníssim, i ens va quedar tan preciós com podeu veure a les fotografies!

Advent


La setmana passada, els alumnes d’infantil, vam anar a l’església en motiu de l’advent nadalenc i el pare Julio ens va explicar què és l’advent i una mica el significat del Nadal. També ens va ensenyar unes quantes cançons de Nadal i les vam cantar tots junts!

Joanet de l’Aigua


Aquesta setmana, desde Emaya ens ha visitat en Joanet de l’Aigua. Amb la seva guitarra,  ens ha vingut a ensenyar la importància de l’aigua per a la nostra supervivència.  Ho hem passat d’allò més bé cantant, escoltant la història que ens ha explicat, i hem après com és l’aigua d’important per a nosaltres!

Sant Antoni


El passat divendres, en motiu de la festa de Sant Antoni del passat 17 de Gener, vam celebrar a l’escola la festivitat amb un berenar mallorquí i balls de caparrots, dimonis i gloses. Els alumnes d’infantil, vam baixar a veure les actuacions, amb les nostres màscares de dimoni!

1r d’Educació Infantil. Projecte: Els instruments de Percusió


Com ja sabeu, el projecte que duim a terme enguany a l’escola és la música. Els alumnes de primer d’Infantil treballam els instruments de percusió i per això, tots vam portar de casa instruments de percusió com tambors, xilòfons, panderetes entre d’altres. Tots junts vam parlar dels instruments què teniem, i vam provar com sonaven. També vam jugar a intentar endevinar quin instrument sonava sense veure’l i per acabar vam tocar tots junts els instruments! Quins músics estam fets!

Carnaval carnaval….


El passat dimarts vam poder celebrar la tan esperada festa de carnaval. Els alumnes d’infantil vam anar de música disco i ho vam fer molt bé! Ho vam passar molt bé. El dimecres, ens va visitar la Jaia Quaresma què estarà amb nosaltres fins a Pasqua!

PROJECTE A 1R D’INFANTIL: ELS INSTRUMENTS DE PERCUSSIÓ


Com ja sabeu a primer d’infantil estam fent el projecte de percussió. Aquí podeu veure els nostres artistas fent un taller de maraques què posteriorment vam anar a mostrar als nostres companys d’infantil (epos i tamis) i els vam explicar com haviem fet el nostre instrument i algunes coses sobre la percussió què ells no sabien. També ens podeu veure realitzant algunes activitats d’aquest projecte. Ens encanta i aprenem molt!

TEATRE: EN PATUFET


La setmana passada, ens va visitar la companyia de teatre Renaixença per fer-nos l’obra de teatre d’en Patufet. Aquí teniu algunes fotografies del teatre! Ho vam passar d’allò més bé escoltant la història i cantant la cançó d’en Patufet.