Primer trimestre

Convivències Cristianes: La finalitat d’aquest dia es conviure amb els companys i treballar valors cristians a través del lema ‘’Estimar als altres com a tu mateix’’. Les activitats i dinàmiques tenen lloc a la Capella de San Alonso Rodríguez al Castell de Bellver.

Campanya del rebost: Cada any en el temps d’Advent, per fomentar l’esperit solidari, els alumnes del nostre centre duen aliments per compartir amb aquelles persones més desfavorides.

Mostra de nadales: Per celebrar el Nadal, els nostres alumnes participen en una mostra de nadales per promoure l’esperit religiós del centre.

Celebració de Nadal: Per Nadal tota la comunitat educativa, alumnes, pares, professors i personal no docent, celebra a l’Església el naixement de Jesús.

Segon trimestre

Beneïdes de Sant Antoni a Infantil i Primària: Durant aquest dia els pares dels nostres alumnes duen els animals de companyia que seran beneïts al pati del nostre centre.

-Celebració del Dia de la Pau i No-Violència: Aquest dia al centre es duen a terme activitats per fomentar l’esperit de convivència segons l’ideari del centre.

Cinema Espiritual: Els alumnes del nostre centre participen en la Setmana de Cinema Espiritual organitzada per la Delegació d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca.

Dimecres de Cendra: A l’inici de la Setmana Santa celebren a l’Església el Dimecres de Cendra.

Tercer Trimestre

Trobada de 5è dels col·legis diocesans: Aquesta any la trobada es fa a Randa donant especial importància al beat Ramon Llull.

Fira solidària: Fomentam l’esperit de solidaritat d’acord amb l’ideari del centre.

Celebració de Pasqua: Celebram a l’Església la festa més important dels cristians.

Mallorca Misionera: Durant aquest dia els alumnes coneixen amb més profunditat la tasca dels nostres misioners mallorquins presents al Burundi i al Perú.