La Beata 2019


Dissabte dia 19 d’octubre horabaixa es concentraren al Passeig Mallorca els participants de la desfilada de La Beata 2019. Els pagesos, tres xeremiers i cinc dimonis desfilaren pels carrers cèntrics de Palma (Jaume III, c/ Unió i La Rambla). En arribar al Teatre Principal i  oferiren davant a les autoritats un ball de Ses ninetes, Jo i un pastor i Sor Tomaseta.

 

 

Santuari de Nostra Senyora de la Consolació. Sant Joan.


Els nins de primer i segon varem visitar Sant Joan. Anarem al Calderers i a Consolació on berenàrem i ho pasàrem genial.

Ermita de la Mare de Déu del Roser. Manacor.


Els alumnes de 3r i 4t de Primària, per completar l’excursió, visitàrem l’ermita situada damunt el puig de Santa Llúcia (Manacor).  Gràcies al Sr. Antoni Oliver per l’acolliment i les seves interessants explicacions sobre l’ermita, la Mare de Déu del Roser i sobre l’entorn. Ens cridà l’atenció que a l’antiga ermita hi pegaren dos llamps (en dues ocasions diferents) que esbucaren la teulada. També com a curiositat ens explicaren que la Mare de Déu del Roser aguanta el Bon Jesuset amb un costat en lloc d’agafar-lo completament amb el braç.

Capella del Puig de Santa Magdalena. Inca.


Alumnes de 5è i 6è de primària

Campanya de recollida de roba Càritas

Moltes gràcies a totes les famílies que han participat a la campanya de recollida de roba que repartirà Càritas pels qui la necessitin.

Donacions de llibres

Aquests són els llibres que hem donat a la Fundación Centro Creat-t. És una organització sense ànim de lucre, atenen a persones d’àmbit social, psicològic, emocional i físic.  Aquests llibres serviran per a la biblioteca que volen fer a Sa Cabaneta. Encara s’ha de fer una obra important a la casa, però el lloc mereix la pena i permetrà mantenir l’arquitectura tradicional. D’aquesta manera, els llibres tendran un segon ús i una segona oportunitat com a font de cultura.

PROGRAMACIÓ ANUAL DE PASTORAL 

Primer trimestre

Convivències Cristianes: La finalitat d’aquest dia es conviure amb els companys i treballar valors cristians a través del lema ‘’Estimar als altres com a tu mateix’’. Les activitats i dinàmiques tenen lloc a la Capella de San Alonso Rodríguez al Castell de Bellver.

Campanya del rebost: Cada any en el temps d’Advent, per fomentar l’esperit solidari, els alumnes del nostre centre duen aliments per compartir amb aquelles persones més desfavorides.

Mostra de nadales: Per celebrar el Nadal, els nostres alumnes participen en una mostra de nadales per promoure l’esperit religiós del centre.

Celebració de Nadal: Per Nadal tota la comunitat educativa, alumnes, pares, professors i personal no docent, celebra a l’Església el naixement de Jesús.

Segon trimestre

Beneïdes de Sant Antoni a Infantil i Primària: Durant aquest dia els pares dels nostres alumnes duen els animals de companyia que seran beneïts al pati del nostre centre.

-Celebració del Dia de la Pau i No-Violència: Aquest dia al centre es duen a terme activitats per fomentar l’esperit de convivència segons l’ideari del centre.

Cinema Espiritual: Els alumnes del nostre centre participen en la Setmana de Cinema Espiritual organitzada per la Delegació d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca.

Dimecres de Cendra: A l’inici de la Setmana Santa celebren a l’Església el Dimecres de Cendra.

Tercer Trimestre

Trobada de 5è dels col·legis diocesans: Aquesta any la trobada es fa a Randa donant especial importància al beat Ramon Llull.

Fira solidària: Fomentam l’esperit de solidaritat d’acord amb l’ideari del centre.

Celebració de Pasqua: Celebram a l’Església la festa més important dels cristians.

Mallorca Misionera: Durant aquest dia els alumnes coneixen amb més profunditat la tasca dels nostres misioners mallorquins presents al Burundi i al Perú.