Recaptació destinada a Sant Llorenç


La recaptació recollida per alumnes, famílies i personal del col·legi ha estat de: 211’56€. Anirà íntegrament dirigida a ajudar a les famílies de Sant Llorenç.

 

 

Mallorca Missionera 2018.


Mallorca Missionera 2018.

Experiència TAIZE 2018.


Experiència TAIZE 2018.

Un mural cooperatiu amb motiu del Dia Mundial de la Infància

Una Terra plena de missatges positius per fomentar la pau. Aquesta va ser la forma escollida pel centre mallorquí per conmemorar el Dia Mundial de la Infància. A part de l’obra conjunta, petits i grans van realitzar distintes activitats relacionades amb els Drets dels Infants.

 

 

Primer trimestre

Convivències Cristianes: La finalitat d’aquest dia es conviure amb els companys i treballar valors cristians a través del lema ‘’Estimar als altres com a tu mateix’’. Les activitats i dinàmiques tenen lloc a la Capella de San Alonso Rodríguez al Castell de Bellver.

Campanya del rebost: Cada any en el temps d’Advent, per fomentar l’esperit solidari, els alumnes del nostre centre duen aliments per compartir amb aquelles persones més desfavorides.

Mostra de nadales: Per celebrar el Nadal, els nostres alumnes participen en una mostra de nadales per promoure l’esperit religiós del centre.

Celebració de Nadal: Per Nadal tota la comunitat educativa, alumnes, pares, professors i personal no docent, celebra a l’Església el naixement de Jesús.

Segon trimestre

Beneïdes de Sant Antoni a Infantil i Primària: Durant aquest dia els pares dels nostres alumnes duen els animals de companyia que seran beneïts al pati del nostre centre.

-Celebració del Dia de la Pau i No-Violència: Aquest dia al centre es duen a terme activitats per fomentar l’esperit de convivència segons l’ideari del centre.

Cinema Espiritual: Els alumnes del nostre centre participen en la Setmana de Cinema Espiritual organitzada per la Delegació d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca.

Dimecres de Cendra: A l’inici de la Setmana Santa celebren a l’Església el Dimecres de Cendra.

Tercer Trimestre

Trobada de 5è dels col·legis diocesans: Aquesta any la trobada es fa a Randa donant especial importància al beat Ramon Llull.

Fira solidària: Fomentam l’esperit de solidaritat d’acord amb l’ideari del centre.

Celebració de Pasqua: Celebram a l’Església la festa més important dels cristians.

Mallorca Misionera: Durant aquest dia els alumnes coneixen amb més profunditat la tasca dels nostres misioners mallorquins presents al Burundi i al Perú.