Benvolgudes famílies:

Esperam que tots estiguin bé i passin aquests dies amb salut. Vos agraïm a tots el gran esforç afegit que es fa conjuntament per continuar amb la formació (alumnes, pares, mestres i secretaria) ja que la distància ens posa dificultats que hem de resoldre amb temps i dedicació.

El programa GESTIB és l’eina de gestió integrada que la Conselleria d’Educació i Universitat estandarditza per a la gestió academicoadministrativa dels centres docents. S’hi accedeix des de l’URL següent:

https://www3.caib.es/xestib/

Aquest programari permet realitzar totes les operacions de gestió d’alumnat, professorat, personal no docent, resultats acadèmics i faltes d’assistència —entre moltes altres gestions— que són necessàries en un centre docent.

Si encara encara no té usuari de GESTIB ho podran demanar  a admin@correusantamaria.org  amb el vostre nom i llinatge.

He oblidat la contrasenya? Seguiu les instruccions següents:

  1. Entrar a GestIB: https://www3.caib.es/xestib/inici
  2. Clicar damunt “He oblidat la clau”.
  3. Emplenar les dades del formulari.
  4. Una vegada emplenades les dades del formulari, rebran un correu electrònic amb un enllaç per confirmar que s’ha sol·licitat usuari i contrasenya.
  5. En entrar a l’enllaç del correu rebut i rebran un SMS al telèfon mòbil amb una contrasenya provisional i un enllaç.
  6. Entrar a l’enllaç i canviar la contrasenya.

Els pares que tenen certificat digital o usuari d’altres organismes (Conselleries, Administracions Públiques, etc) poden entrar amb el seu usuari i contrasenya

Si tenen problemes o dubtes, poden enviar un correu electrònic a admin@colsantamaria.org, amb el vostre nom i llinatge, especificant el problema (he oblidat el meu usuari, no puc canviar la contrasenya, etc). 

Aprofitam des d’aquí per enviar un missatge d’agraïment a tots els professionals que no poden quedar confinats a ca seva i que s’exposen a diari per garantir la normalitat i protegir a tota la ciutadania (sanitaris, cossos de seguretat, transportistes, comerciants d’alimentació, farmàcia, mitjans d’informació…).  

Tot anirà bé .

Atentament, la direcció.